Wanneer coaching?

COACHINGSVRAAG

Jij hebt een (coachings)vraag als cliënt. Dit kan variëren van een één vraag. Waarin je van A naar B wilt. Bijvoorbeeld: Je staat in je carrière voor de volgende keuze. Ga ik verder als People Manager of ga ik verder als Project manager?

Jij bent degene die het antwoord weet, niemand anders.
Het is dan mijn doel om jou te ondersteunen om antwoord op die vraag te krijgen.
Ik ben vaak genoeg met soortgelijke vragen een coachingsessie ingegaan. En vooraf is het antwoord onduidelijk welke keuze de cliënt wilt maken.
Na de sessie heb jij duidelijk welke keuze deze wilt maken en jij hebt helder waarom je daarvoor kiest!
Het is eenvoudig de cliënt heeft altijd het antwoord in zich. Als vriendelijke pitbull ondersteun ik deze in het vinden van zijn/haar antwoord.

BUSINESS COACHINGSVRAAGSTUK

Jij hebt bijvoorbeeld een coachingsvraagstuk als manager, en je kunt ondersteuning gebruiken in je denkproces bij een fusie of andere complexe materie.
Jij stelt de vraag op geeft aan welk resultaat je wilt bereiken, en vervolgens, gaan we samen aan het aan het werk. Ik werk hier met hetzelfde principe als hierboven.
Ik ga er vanuit dat jij de antwoorden in jezelf hebt, over hoe deze vraagstuk aan te pakken. Ik ondersteun je erin om de zaken helder te krijgen.

LIFE COACHING

Jij hebt een prima baan, bent tevreden met je leven, vrienden en status en toch bekruipt jou regelmatig het gevoel van “ik mis iets” of “is dit alles wat er is”. Via een coachingstraject kun je antwoorden vinden en werken aan vervulling van leegte
Tijdens Life Coaching ondersteun ik je om patronen te doorbreken en de weg vrij te maken voor persoonlijke groei.

Life coaching ondersteunt als:

Door Life coaching krijg je:

Terug
print Mail | Twitter Linkedin Facebook