De Multimediahoek

Daniela Kos

Met een opleiding als diplomaat en een achtergrond in de ICT-wereld, heb ik de opleiding tot coach gedaan, en sinds 2010 ben ik als gecertificeerde coach aan het werk.

Mensen vormen mijn grootste inspiratiebron. Vanuit passie, liefde, energie en enthousiasme inspireer en ondersteun ik graag mensen om het leven te leiden die ze willen leiden!

Mijn grootste kracht is dat ik goed kan luisteren en doorvragen, om zo te achterhalen wat er mogelijk is. Door mijn open, spontane en prettige houding, bied ik ruimte, en kijk mee naar dat wat er wel mogelijk is!!
Ik hou van mensen en ik hou ervan het verschil te maken. EN dat doe ik door mijzelf te zijn, en door de kennis en ervaring die ik de loop der jaren heb opgedaan in te zetten. Ik hou van aanpakken en ben resultaatgericht.

Ik ben leergierig en ben altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen om te groeien en mijzelf verder te ontwikkelen. Daarbij geniet ik ervan het geleerde te delen met alles en iedereen om mij heen.

Als levensgenieter, geniet van de kleine dingen in het leven. Zoals een glimlach, een goed gesprek. En ik laat me inspireren en raken door het onverwachte.

Terug
print Mail | Twitter Linkedin Facebook